Samenwerking met CTC

DRL-Technics koopt het grootste deel van zijn producten rechtstreeks aan bij de leverancier CTC. Hierdoor kunnen wij zowel installateurs als eindklanten begeleiden naar een installatie met topmateriaal aan scherpe prijzen.

CTC is een succesvol fabrikant van verwarmingsproducten binnen Enertech AB, onderdeel van globale verwarmingsgroep Enertech Limited. De bedrijven van de Enertech Group behoren tot de Europese top van fabrikanten in technologische verwarmingsproducten.

Ze leveren een volledig gamma van branders, ketels, warmtepompen, warm water boilers en alternatieve energie producten voor zowel eengezinswoningen als commerciële en industriële toepassingen.

Zweedse kwaliteit

CTC zelf is al meer dan 90 jaar actief op de verwarmingsmarkt met innovatieve, betrouwbare en goed ogende producten, waarvan bijna 30 jaar in de Ecologische en Economische wereld van de warmtepomp. Ze zijn marktleider in Zweden in het segment van de toekomst – de lucht/water warmtepomp – die nagenoeg overal geplaatst kan worden.

In Zweden kan het in de winter barkoud worden. Dit gecombineerd met een uitstekende reputatie in industriële competentie en traditioneel vakmanschap hebben geleid tot een van de meest betrouwbare verwarmingsproducten van de wereld. CTC staat voor moderne productietechnieken en voor attractieve producten met een lange levensduur.

EcoZenith i550 PRO

De EcoZenith i550 PRO is een intelligente multi-energietank. Het is een alles in één buffervat met een geïntegreerde sturing.

Deze tank biedt een werkelijk unieke en efficiënte oplossing voor uw eisen betreffende verwarming en sanitair warm water. De intelligente sturing stemt automatisch de meest milieuvriendelijke en kostenefficiëntste warmtebronnen af met de warmtevraag van de woning.

Verder bevat deze multi-energie tank de mogelijkheid om een zwembad te warmen of extra thermische buffervaten te laden en ontladen.

Eco Air 400

De Eco Air 400 is een lucht/water warmtepomp. Deze maken gebruik van de buitenlucht als warmtebron. De energie uit de lucht wordt via de warmtepomp opgewaardeerd. Voor Lucht/water warmtepompen zijn geen boringen of graafwerken nodig. Dit vereenvoudigt de installatie en maakt de totaalprijs een stuk goedkoper.

Ook is deze warmtepomp de efficiëntste en stilste warmtepomp die CTC ooit heeft ontwikkeld!

De Eco Air 400 valt gemakkelijk te combineren met de EcoZenith i550 PRO, EcoZenith i250 en EcoLogic Pro.

Zonnecollectoren

Een zonnecollector is een apparaat dat zonlicht omzet in warmte, niet te vergissen met zonnepalen, deze zetten zonlicht om in elektriciteit. De omgezette warmte kan gebruikt worden voor proceswarmte, het verwarmen van ruimtes of (tap)water.

Wanneer je dit combineert met een warmtepomp dan kan er al gauw een reductie in de CO2-uitstoot en stookkosten bereikt worden.

EcoPart 400

De EcoPart 400 is een warmtepomp die de warmte uit de bodem of het water haalt. Deze zijn geschikt  voor het verwarmen van residentiële woningen, kleine commerciële of industriële gebouwen. Het is een flexibele warmtepomp die kan gebruikt worden in nieuwbouw of renovatie in combinatie met bv. met een CTC EcoEl.

WaterHeater 101 & 102

De CTC WaterHeater 101 & 102 zijn warmtepompen voor de productie van sanitair warm water.

Deze warmtepompen gebruiken de energie uit de lucht om sanitair water op te warmen en kan voldoen aan de jaarlijkse behoeften van een gezin. Je kan wel tot 65% van de kosten besparen op de bereiding van warm water

EcoZenith i250

CTC EcoZenith i250 is een krachtige elektrische warmwaterketel met een vermogen tot 15kW.

Het is de opvolger van het werkpaard de CTC EcoEl – Best verkochte elektrische ketel in Zweden. Deze is efficiënter, heeft een nieuw fris design en is uitgerust met een aanraakscherm.